Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 7-8 Μαρτίου 2014 στο Συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, και οργανώθηκε από το Ουρολογικό Ογκολογικό Τμήμα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ».


Συμμετείχαν με βάση την ηλεκτρονική καταγραφή (barcodes), για μοριοδότηση, 195 σύνεδροι, ενώ στην Γραμματεία ενεγράφησαν 245 άτομα. Ο αριθμός αυτός, ήταν πολύ μεγαλύτερος του αναμενόμενου, πράγμα που αποζημιώνει την προσπάθεια μας και μας καθιστά περισσότερο υπεύθυνους έναντι των συναδέλφων.

Η συμμετοχή των συνέδρων ήταν ενεργός και εποικοδομητική κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων. Όπως προκύπτει από την επεξεργασία των στατιστικών δεδομένων παρακολούθησης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για τις συνεδριάσεις που περιλάμβαναν συζητήσεις περιστατικών σε θέματα καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και για τη Συνεδρίαση Ογκολογικού Συμβουλίου με πραγματικά περιστατικά ασθενών, πράγμα που έγινε για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα σε Ουρολογική Επιστημονική συνάντηση.


Τα δεδομένα αυτά τεκμηριώνουν την επίτευξη των στόχων της Διημερίδας που πρωταρχικά ήταν η συζήτηση ογκολογικών θεμάτων πρώτης γραμμής για κάθε Ουρολόγο , καθώς και η ανάδειξη της αναγκαιότητας συλλογικής διαχείρισης των ογκολογικών ασθενών, πράγμα που είναι και θεσμοθετημένο από την Πολιτεία.

Με σκοπό την περαιτέρω αφομοίωση των συζητήσεων και εισηγήσεων, προβλέφθηκε και υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τα Videoτων ομιλητών στο siteτου Γραφείου Διοργάνωσης:


WEB: http://m-c-c.gr E-mail:makedoni@otenet.gr / info@m-c-c.gr


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετάσχοντες, ευελπιστώντας στην ενεργό συμμετοχή των και σε μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις που πιθανόν θα διοργανώσουμε, εξυπηρετώντας και προάγοντας την Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση στην ειδικότητα μας.


Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Dr ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΣΗΣ

FACEBOOK LIKE

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Makedonia Conference Center Ι.Κ.Ε.
Υπουργού Φ. Δραγούμη 23  
Τ.Κ.: 54635, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α.Φ.Μ. : 800835576
Δ.Ο.Υ. : Δ΄ Θεσσαλονίκης
ΤΗΛ: 2310 202 212
ΚΙΝ: 6942 504797 & 6940 972737
ΕΟΤ licence number: 0933Ε60000154201
Webmail:
makedoni@otenet.gr & info@m-c-c.gr