Σχετικά μ’εμάς

Το M.C.C. – Makedonia Conference Center δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και υπευθυνότητα στη διοργάνωση κάθε είδους Επαγγελματικών και Επιστημονικών Συνεδρίων και εκδηλώσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με επαγγελματικότητα, οργάνωση, εκπαιδευμένο προσωπικό και δημιουργικότητα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κερδίσαμε την εμπιστοσύνη από κορυφαίες προσωπικότητες του Επιστημονικού κόσμου.

Δεν είναι τυχαία η καθιερωμένη φήμη μας και το μεγάλο αρχείο των πετυχημένων διοργανώσεων μας στην ιατρική κοινότητα όπου και είμαστε εξειδικευμένοι, που αποτέλεσαν παράδοση του γραφείου μας από το 1989 έως τώρα. Στόχος μας είναι ο συντονισμός και η υλοποίηση δημιουργικών ιδεών, απαιτητικών σύνθετων και ειδικευμένων δράσεων, προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Κοινό χαρακτηριστικό του έργου μας είναι η συνέπεια, και ο επαγγελματισμός .

Λίγη Ιστορία

Η επιχείρηση δημιουργήθηκε το 1989 και ήταν το πρώτο Γραφείο Οργάνωσης Συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη με ειδικό αντικείμενο τα Ιατρικά Συνέδρια.
Η δραστηριότητα μας περιέλαβε την οργανωτική υποστήριξη Σεμιναρίων, Συμποσίων και Συνεδρίων από τοπικό επίπεδο, έως και Πανελλήνιας κλίμακας, με συμμετοχή πολλαπλών ειδικοτήτων.

Η εξ αρχής οργανωτική επιτυχία όλων των διοργανώσεων μας, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό, στην Επιστημονική κατάρτιση της Ιδρυτού του Γραφείου Κας Άννης Γκαντίδη – Δημάση, στο πεδίο των Δημοσίων Σχέσεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την καλύτερη διαχείριση των πολλών επί μέρους δραστηριοτήτων ενός Συνεδρίου, καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού.

Σήμερα συνεχίζοντας την ίδια πορεία, το στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Το νέο στέλεχος του Γραφείου Κα Μαριάμ Δημάση είναι πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων (IR) του American College of Thessaloniki (ACT) και του Wales University. Νέος στόχος μας είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας και σε εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου. Σύνθημα μας παραμένει «ο άνθρωπος και η επικοινωνία».

Το μεγάλο αρχείο των ήδη πετυχημένων οργανώσεων μας με κύριο αντικείμενο τα ιατρικά συνέδρια, καθιέρωσαν την φήμη μας και αποτελούν την παράδοση μας από το 1989 έως σήμερα .

Η πρόκληση για εμάς είναι ο συντονισμός και η υλοποίηση στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων κάθε δημιουργικής ιδέας με εξειδικευμένη δραστηριότητα. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας σφραγίζουν το εταιρικό μας προφίλ.

Ας οργανώσουμε μαζί το επόμενό σας συνέδριο

Καλέστε μας

(+30)2310.202.212

Στείλτε μας email

info@m-c-c.gr